Ruilen en retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst mag je je bestelling of artikelen uit je bestelling ruilen of retourneren. Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt is, het artikel de originele labels en/of prijskaartjes bevat en in de originele verpakking zit. Verpak je retourzending goed, maak mogelijk gebruik van de originele verpakking. Graag het retourformulier volledig invullen. Voor het terug sturen van je pakket, kun je een pakketzegel ten bedrage van €4,00 bij ons aanvragen. Het pakket kan dan worden afgegeven bij een DPD servicepunt. Je kunt het pakket ook met een zelf gekozen post- of koerierdienst terug sturen. In dat geval blijf je zelf verantwoordelijk voor de goederen tot dat Toff Kidswear ze heeft ontvangen.

Retouradres :

Toff Kidswear
De Wetstraat 17
7551GA Hengelo


Zowel voor volprijzige als ook voor afgeprijsde artikelen krijg je je geld terug. Wanneer je één of meerdere artikelen wilt omruilen voor een ander artikel neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 074-2913864 of per e-mail info@toffonline.com Wij reserveren het gekozen artikel in de gewenste maat voor je, zodat jij zeker bent van je omruiling.

De verzendkosten voor het versturen van het nieuwe artikel worden  één malig door Toff Kidswear overgenomen. De kosten van het retourneren zijn wel voor eigen rekening. Bij ruilen of retourneren blijf je zelf verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door Toff Kidswear.

Ruilen of retourneren in de winkel

Je kunt de bestelling ook omruilen of retourneren in een van onze winkels in Arnhem, Enschede, Hengelo of Zwolle.

Ruilen of retourneren in de winkel kan binnen 14 dagen. Het artikel moet ongedragen en voorzien van de originele labels afgegeven worden. Je krijgt het aankoopbedrag of direct terug in de winkel of het bedrag wordt binnen 7 dagen teruggestort op je rekening.

Je kan het artikel in de winkel ook omruilen voor een artikel naar keuze. We helpen je daar graag bij.